Size nasıl güvenebilirim?

Sayın Müşterilerimiz,

İnternet üzerinden editörlük hizmeti sunan bir firmayız. Müşterilerinizin güvenliği bizim için son derece önemlidir. Aklınıza, “Sizi tanımıyorum, nasıl güvenebilirim?” sorusu geldiyse bu son derece anlaşılır ve haklı bir sorudur. Bu nedenle, size nasıl güvenebileceğiniz konusunda bazı açıklamalar yapmak istiyoruz.

1) TPE Tescilli Marka: Akademik Editör, Türk Patent ve Marka Kurumu (TPE) tarafından 2021’de tescil edilmiş bir markadır (Tescil No: 2021/076743). TPE’nin resmi web sitesi üzerinden [TPE sorgu sayfası] marka adına “Akademik Editör” yazıp sorgularsanız tescil sayfasına ulaşabilirsiniz.

3) IYZICO ile Güvenli Ödeme: Kredi kartı ile ödeme işlemlerinde Türkiye’nin en büyük platformlarından IYZICO ile çalışmaktayız. Iyzico, bizim adımıza ödeme işlemlerini yapan akredite bir ödeme platformdur. IYZICO hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

4) İstanbul Ticaret Odası Kaydı: IPEAK ACADEMY YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ, İstanbul Ticaret Odası’na 305655-5 Sicil numarası ile kayıtlı bir şirket olup EFT/Havale ödemeleri için sadece şirkete ait banka hesabı kullanılmaktadır.

Müşterilerimizin bize güvendiklerinden emin olmaları bizim için önemlidir. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

iPeak Academy Yayıncılık Limited Şirketi

Hemen Sorun!
WhatsApp İletişim Hattı
Merhaba,

Akademik EDİTÖR'e doğrudan soru sorabileceğiniz WhatsApp Hattımıza hoş geldiniz.